Saffier & Co Coachingpraktijk met de hulp van paarden
Uitgelichte afbeelding

Pony Power voor Kids

Voor wie

De cursus Pony Power voor Kids richt zich tot kinderen tussen 7j en 10j. Een groepje bestaat uit min 4 en max 6 kinderen, onder begeleiding van 2 ervaren coaches. 

Wat

In de cursus Pony Power voor Kids gaan we aan de slag met thema’s die er letterlijk voor zorgen dat je kind in zijn kracht komt.
Tijdens de lessen wordt gewerkt aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden, het omgaan met emoties, het aangeven van grenzen, samenwerken en het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. 
Doordat we de thema’s uitleggen aan de hand van de leefwijze van paarden kunnen de kinderen op een heel speelse manier met én van de andere kinderen en pony’s leren. Ze zien overeenkomsten en verschillen en gaan hiermee aan de slag in oefeningen met de pony’s.
De directe feedback van zowel de pony als de coaches maakt dat de cursus effectief en waardevol is voor de ontwikkeling van uw kind. Door te doen, te ervaren en te beleven zullen de kinderen groeien als persoon. De vaardigheden die zij leren zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven. 

Praktisch

De cursus is inclusief:

  • 5 lessen met elk een nieuw thema
  • Een uniek en persoonlijk Pony Power werkboek
  • Een diploma uitreiking
  • Een verslag voor de ouders
  • Een terugkommiddag
  • Begeleiding door 2 opgeleide en ervaren coaches

Vóór aanvang van de cursus wordt voor ouder én kind een gratis informatiemoment georganiseerd. U ontvangt informatie over het doel en de inhoud van de lessen. Uw kind kan op dit moment kennis maken met de pony’s en in een oefening zelf ervaren hoe het werkt. Uiteraard zullen we ook de tijd nemen om de vragen u en uw kind te beantwoorden. De informatiemiddag is gratis!

Locatie

De cursus gaat door bij Saffier & co, Haldertstraat 274, 3390 Houwaart (Tielt-Winge)

Tarief

275€ voor 5 lessen van 2 uur, 1 terugkommiddag van 2 uur (totaal 12 lesuren), werkboek, gebruik van de pony’s, drank en versnaperingen.

Interesse?

Bij voldoende interesse wordt een cursus georganiseerd. Is deze cursus écht iets voor jouw kind, meld je dan hier aan.

Heb je vragen, bel of stuur een mail, kijk bij Agenda of check onze facebook pagina! Je kan ons ook bereiken via ons contactformulier.